All Products >> Kosedag >>Panelet me Zhileta

Product Details

Gjatesia e panelit: 2.5mLartesia: 1.00, 1.47 dhe 1.97m

Trashesia e telit =4,50±0,15mm

Hapsira e rrjetes = 55×200±%5mm

Dimensionet e shtylles = 50x50x1,50mm,  profil i hekurit i galvanizuar dhe plastifikuar

Mveshja e panelit = Galvanizim ne te nxehte dhe mveshje elektrostatike me poliester

Kapaku plastik dhe kapset metalike.

-