Për ne

N.P.T.SH. Arching eshte kompani Projektuese dhe Ndertimore Kosovare me pervoje 20 vjeqare e cila vepron ne fushe e projektimit dhe ndertimit te objekteve te ndryshme duke filluar nga objektet e banimit e deri te veprat e artit neper autostrada.Ne vitin 2012 kompania ka themeluar edhe kompanine Arching Plus shpk e cila merret me tregti dhe eshte perfaqesuese ekskluzive per territorin e Kosoves, Shqiperise dhe Maqedonise e kompanive te mirenjohura Turke FIRAT, TEKALP, EGE Plast dhe KÖSEDAG

Kompania KÖSEDAG eshte themeluar ne vitin 1978 me aktivitet kryesor te prodhimit te rrethojeve nga ato dekorative deri te ato te sigurise se larte.Te gjitha keto rrethoja jane te galvanizuara ndersa ato dekorative edhe te plastifikuara Perveq ketyre produkteve KÖSEDAG merret edhe me prodhimin e shtyllave hidraulike siguruese, pengesave te rruges, gjelbrime artificiale per rrethoja etj.

KÖSEDAG eksporton produktet e veta ne mbi 50 vende te ndryshme te botes, e tani permes kompanise Arching Plus si distributor ekskluziv keto rrethoja jane te disponueshme edhe ne Kosove me cmime te volitshme. Kompania Arching Plus perveq shitjes bene edhe montimin e ketyre rrethojave sipas kerkeses se konsumatoreve.

Per informata mund te kontaktoni ne tel: 049 695 361; 049 703 530, 049 113 490, email: sead@arching-ks.com;  armond@arching-ks.com dhe plus@arching-ks.com ose te vizitoni showroomin tonë I cili gjendet ne hyrje te Prizrenit Rr: Uke Bytyqi pn, lagja Dardania